Geen producten in winkelwagen
Bladerdeeg (Hollandse methode)

Aantal: 2500 gram
Benodigdheden
- Weegschaal
- Rolstok
- Deegkrabber
Ingrediënten
- 1000 gram Patentbloem
- 1000 gram boter
- 550 gram water
- 10 gram Zout
Werkwijze
- Zorg dat alles goed koud is.
- Leg de boter in de bloem, en snij deze in blokjes ter grote van een dobbelsteen 2X2 centimeter.
- Voeg het water en het zout toe en meng het voorzichtig door elkaar, zonder de blokjes kapot te maken. En stop zodra alles aan elkaar zit.
- Rol het deeg uit te een vierkante plak van 60X60 centimeter.
- Vouw deze nu 2 keer dubbel in beide richtingen.
- Plaats dit nu in de koelkast gedurende minimaal 45 minuten.
- Herhaal deze stappen nog 2 maal, en je hebt bladerdeeg
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.