Chai-latte koekjes

Soort recept: Banket, Boterdeeg, Koekjes
Land van oorsprong: Nederland
Trefwoorden: Bij de koffie en de thee.
Aantal: 1000 gram
Auteur: Carel van Driel

Benodigdheden

  • Weegschaal
  • Deegkrabber
  • Bakpapier
  • Bakplaat

Ingrediënten

  • 420 gram Zeeuwse bloem. Koekjes bloem
  • 250 gram Roomboter
  • 235 gram Blanke basterdsuiker
  • 26 gram poedersuiker
  • 43 gram ei
  • 5 gram zout
  • 8 gram Bakpoeder
  • 15 gram Chai-latte kruidenmelange

Werkwijze

  • Maak van alle grondstoffen op de bekende wijze een zetdeeg.
  • Bakken op 160°C hete lucht 18 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.