Geen producten in winkelwagen
Gele room.

Aantal: 1380 gram
Benodigdheden
- Pan
- Garde
- Weegschaal
- Bekken
Ingrediënten
Mengen
- 150 gram Suiker
- 80 gram Custard poeder
- 100 gram Eidooiers
Koken
- 1000 gram Melk
- 50 gram Suiker
Werkwijze
- Roer de suiker, custard poeder en de ei dooiers en een beetje van de melk tot een dik papje.
- Breng de rest van de melk en de suiker aan de kook.
- Zodra dit kookt giet je +/- 1/3 van de melk bij het eerste mengsel en roer dit kort goed door elkaar, en giet het dan direct weer terug bij de rest van de melk.
- Laat dit nu nog even door koken.
- Stort dit nu uit in een grote platte bak/schaal om het snel af te laten koelen.
- Dek het af met plastic folie, of bestrooi het met suiker. Om een vel te voorkomen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.