Kapsel
Luchtige biscuit voor taarten.
Recept afdrukken
Pin recept
Rate Recipe
Soort recept:
Basis recepten
Land van oorsprong:
internationaal
Aantal:
415
gram
Auteur:
Carel van Driel
Benodigdheden
Keuken machine
Pan
Kookplaatje
Taartvorm
Bakpapier
Ingrediënten
Au bain marie verwarmen tot 70°C en opkloppen tot stand
200
gram
ei
100
gram
Suiker
5
gram
Citroenrasp
Zeven en doorspatelen
100
gram
Patentbloem
10
gram
Zetmeel
1
gram
Bakpoeder
Werkwijze
Verwarm het ei suiker mengsel au bain marie tot 70°C
Klop het nu op tot het goed stevig is en je een puntje op de garde kunt laten staan.
Zeef de het bloem mengsel er boven op, en spatel het er goed doorheen.
Giet het in een met papier beklede taartpan.
Bak het op +/-170°C in 25-30 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Laat ons even weten
hoe het was.