Geen producten in winkelwagen
Kapsel taartbeslag.

Aantal: 415 gram
Benodigdheden
- Keuken machine
- Pan
- Kookplaatje
- Taartvorm
- Bakpapier
Ingrediënten
Au bain marie verwarmen tot 70°C en opkloppen tot stand
- 200 gram ei
- 100 gram Suiker
- 5 gram Citroenrasp
Zeven en doorspatelen
- 100 gram Patentbloem
- 10 gram Zetmeel
- 1 gram Bakpoeder
Werkwijze
- Verwarm het ei suiker mengsel au bain marie tot 70°C
- Klop het nu op tot het goed stevig is en je een puntje op de garde kunt laten staan.
- Zeef de het bloem mengsel er boven op, en spatel het er goed doorheen.
- Giet het in een met papier beklede taartpan.
- Bak het op +/-170°C in 25-30 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.