Geen producten in winkelwagen
Linzerdeeg.

Aantal: 500 gram deeg.
Benodigdheden
- Keukenmachine (optie)
Ingrediënten
Linzerdeeg
Groep 1
- 200 gram Boter
- 240 gram Witte basterdsuiker
- 5 gram Citroenrasp
Groep 2
- 80 gram ei
- 2 gram Ammonium
Groep 3
- 480 gram Patentbloem
- 2 gram Bakpoeder Als je geen ammonium kunt of wilt gebruiken, gebruik dan de advies dosering bakpoeder zoals die op het bakpoeder zakje vermeld staat.
Werkwijze
Deeg maken
- 1: Meng alle ingredienten, zoals vermeld onder groep 1, goed door elkaar en zonder klontjes. En niet meer dan dat.
- 2: Los de ammonium op in het ei, en voeg dit toe aan 1, en meng het er door heen.
- 3: Zeef de bloem en het bakpoeder, en meng de rest van de grondstoffen er doorheen.
- Zodra alles aan elkaar zit stoppen met kneden/mixen.
- De deeg is direct klaar voor gebruik.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.