Geen producten in winkelwagen
Mergpijpjes.

Aantal: 15 stuks
Benodigdheden
- Vierkante taartpan
- Bakpapier
- Rolstok
- Pan
- Schaal
- Glaceer mes
- Zaag mes
Ingrediënten
- 415 gram Kapsel taart beslag
- 400 gram Gele room creme
- 100 gram Frambozen jam
- 600 gram Marsepein
- 300 gram Pure chocolade Neem iets meer anders kun je de laatste niet mooi dippen.
Werkwijze
- Maak een vierkante kapsel taart
- Snij deze in twee lagen.
- Smeer er een lekkere laag frambozen jam op, en een mooie laag creme.
- Leg nu de tweede laag er boven op en druk hem ligt aan.
- Zijn de taart nu in banen van +/- 4 centimeter breed.
- Rol nu marsepein dun uit, op de brede van de stroken taart.
- Snij de plak marsepein recht bij, en smeer hem in met een dunne laag creme.
- Leg de banen taart een voor een op de marsepein, en rol ze netjes in.
- Laat de marsepein +/- 0.5-1 centimeter overlappen.
- Snij nu de rollen op de gewenste lengte mergpijpjes.
- Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron.
- Doop de mergpijpjes +/- 1 centimeter in de chocolade, en plaats ze op bakpapier.
- Zet ze even in de koelkast zodat de chocolade goed opstijft.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.