Geen producten in winkelwagen
Vloerkadetten

Aantal: 30 stuks
Benodigdheden
- Weegschaal
- Deegkrabber
- Bakplaat
Ingrediënten
- 1000 gram Wittebrood bloem (Soubry)
- 60 gram Gist (verse)
- 18 gram Zout
- 70 gram witte basterd suiker
- 80 gram Roomboter
- 580 gram water
Werkwijze
- Maak van alle grondstoffen een goed glad gekneed deeg.
- Geef het deeg een bulkrijs van 20 minuten.
- Sla het deeg door en laat het nogmaals 20 minuten rijzen.
- Verdeel het deeg in stukjes van 55 gram, en bol ze op.
- Laat deze bolletjes 15 minuten rijzen en druk ze dan met het heft van een tafelmes in.
- Leg ze nu in rijen, op een met rijstemeel bestrooide doek, en laat ze nog 40 minuten rijzen.
- Schiet ze nu met behulp van een schepbord op de bakplaat.
- Bak ze af op 250°C of 220°C hetelucht in 8 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons even weten hoe het was.